Фотосесия за бременни Пловдив

Фотосесия за бременни Пловдив

Фотосесии за бременни

Бремеността е едно 9- месечно приключение, през което всяка жена „разцъфва“ по различен начин. С цялата си естествена красота и нежност, бъдещата майка излъчва онова очакване и трепет, който е несравним с никой друг житейски момент. Ако искате да уловите този миг и да го запечатате като вечен спомен, съхранете го чрез фотосесия.
Магията на 9-те месеца очакване ще бъде запечатана завинаги и след време, с топла усмивка ще разглеждате същите тези снимки, превърнали се в красиво запечатан спомен. Чрез фотосесията ще имате възможност отново и отново да се връщате в онзи период от живота си, когато сте била очарователна по един мистичен начин, именно заради трепета от новия живот, който носите в себе си.

Какво трябва да знаете за фотосесията за бременни?

Фотосесията се снима през осмия, или началото на деветия месец от бременността.
Може да избирате между фотосесия за бременни сред природата и студийна фотография на бременни, като продължителността на снимките в студиото е 2 часа, а навън не може да се определи предварително.
При желание от Ваша страна има възможност за избиране и използване на аксесоари, които ще направят фотосесията Ви още по-атрактивна и живописна .

More Gallery