Фото студио в София

Фото студио в София

С отварянето на студиото в София искам да поясня няколко детайла, които ще са от голямо значение за осъществяването на Вашата фотосесия.
Едно от най-важните неща е, че студиото, ще работи два дни в седмицата, за да разберете кои ще са те, ще трябва да се свържете с мен на телефон 0878464445 тук на страницата Maria Nemska Photography, а може и чрез имейл marianemska@abv.bg
Друго важно нещо е, че големият избор от дрехи и аксесоари, които притежавам, няма как да ги имам по-две, за целта ще е необходимо, когато си записвате час и ден за фотосесия да уточним какво бихте желали да присъства като тоалети и детайли в нея. Всички тоалети може да разгледате на сайта ми www.marianemska.com
Отностно най-малките и новородените съкровища, искам да поясня, че там по принцип винаги решавам аз какво да снимам, но ако искате да е нещо, което сте видели и Ви е харесало, ще го уточним предварително, за да може да присъства на Вашите снимки.
От тук нататък това ще се отнася, както за София така и за Пловдив.
Отностно положението в България, а и не само, студията ще започнат да работят с ограничено работно време и часове с необходимите мерки за дезинфекция и безопасност.
Няма невъзможни неща, само трябва да го искаш силно, а моето желание е да създавам спомени и да запечатвам Вашите усмивки!
Поздрави !Фотограф Мария Немска