Студийна фотография

June 15, 2015 ,
Заснемане сред природата

Студийната фотография е един чудесен начин да запечатате най-прекрасните моменти от живота си на снимка. Всеки път, когато погледнете тези фотоси ще се връщате и се преживявате отново  незабравимите моменти.

Предлага се заснемане както на портретни снимки, така и специални фотографии  на новородени, бебета, деца, бременни, портретни със специално подбрани декори и аксесоари за всеки в уютно студио. Дрехите се подбират от фотографа а гримът и прическите се коментират и избират в зависимост от това на вас какво ви отива.

Моделите обикновено се снимат боси в студиото или по чорапи, има и калцуни за всички останали, осигурени от фотографа. Студийното осветление придава  както комфорт при правенето на снимките, така и много високо качество. Прецизното боравене със светлината създава едни наистина изключителни качествени снимки.

Много актуални са снимките направени  в рамка, осигурена от фотографа. Подходящи са както за семейни фотографии, така и за снимки за различни поводи. Следва прецизна обработка на студийни снимки, преди да си получите Вашите фотоси.

Фотографията в студиото ще Ви донесе наслада от преживяното, много емоция и ще се докоснете до професионалното боравене с техника и декори. Накрая освен емоционално изживяване ще се сдобиете и със спомен за цял живот.

Много често няколко снимки в студиото, могат да Ви накарат да опитате и нещо по артистично, например Снимки сред природата.

2 comments

Comments are closed.