Стилен гардероб за бъдещи мами

December 20, 2017 ,

Темата за тоалетите ми е любима,тема, която ме кара да се вдъхновявам отново и отново. С всеки поглед на даден тоалет си ви представям как бихте изглеждали в него. Дали ще бъде романтичен или дързък, стилен или сексапилен – няма значение, опитвам се да задоволя всички ваши желания. Създавам фотосесии за бременни изпълнени с разнообразие от различни рокли – къси, дълги с ръкави и без, разголени и прикрити, бодита, който показват женствеността на бъдещата майка. В гардероба на фотограф Мария Немска може да откриете всички тези тоалети, а още и много изненади, защото всеки път има нещо различно, нещо ново и красиво, стилно, елегантно, дори и закачливо. Може да намерите аксесоари – диадеми, обици, венчета, шапки, чадъри………………… и много други допълващи елементи към вашата визия.

При всеки разговор с вас аз отделям спецялно време на тази тема, относно тоалета, бельото, с което трябва да сте, дрехите, който сте си избрали и разбира се как ще ги съчетаем с вашата половинка.

В тази тема искам да добавя и нещо, което е пряко свързано с вашата визия – гримът и прическата, които ще допълват и подчертават вашата красота. Аз винаги казвам, че това не е задължително, решението/дали ще имате или не прическа и грим/ е единствено ваше и вие трябва да го вземете, но ще добавя, че аз не слагам грим и не правя прически ритуширам кожата на лицето, но не добавям нищо. Смятам че всяка жена е красива по своя си начин и тя най-добре ще прецени как иска да запечата своя момент. Бъдете така, както се чувствате красива, уверена и със самочувствие.

Всяка снимка е различна, било то с дрехи или без тях, решавате вие. Без значение какво ще си изберете, вашите снимки ще носят характер и стил и ще показват по различен начин вашата същност, но това което искаме да подчертаем ще го има във всяка една.

Във  фотосесиите, които създавам, се опитвам да намеря хармония и удовлетвореност, от това което правя, така че всичко да ми хареса първо на мен и след това на вас. Защото аз показвам своя стил и се радвам, че има все повече хора който го харесват и предпочитат . Благодаря!!!

Фотограф – Мария Немска

 

Leave a comment