Новата тема ще бъде свързана с времето – времето за снимки и необходимото технологично време за обработването им.
Разделила съм си времето на две като едната част е за заснемането на фото сесиите, а другата – за обработването на вече заснетите кадри.
Нямам определено работно време. При мен всичко става хаотично и раздвижено. Много често работното ми място е в студиото, навън сред природата, в дома Ви …. Често ми се случва да ме питат кога ще съм в студиото. Няма как да Ви отговоря веднага, поглеждайки графика си, Ви казвам. За което Благодаря за разбирането и за това, че се съобразявате със сложното ми работното време.

Дали през седмицата, или през почивните дни, фотографът е на линия, но само да отметна – понякога се налага да снимам в студиото или навън след 17.00 часа. Това се случва само и единствено с предварително записан час не повече от една седмица. Всичко това е поради лични причини, за което се надявам да се съобразите с мен, когато си записвате час за фото сесия. Винаги се опитвам да Ви дам ден и време удобно за Вас.
Дните в седмицата са доста разнообразни – дни за студийни снимки, дни за навън …., а в този така натоварен график трябва да ми остане време и да обработя Вашите снимки.
И тук като завършек на темата искам да кажа, че винаги се опитвам да спазвам периода, което съм написала за предаване на снимките, което е 20 работни дни без празниците. Моля за търпение и се надявам, че ще го получа.
Благодаря за вниманието. Фотограф Мария Немска

Leave a comment