Пояснения

От доста време се каня да ви съобщя за промените, които съм направила в снимките ми. Както Вие сами виждате, не съм публикувала снимки с декори, снимки които са с предмети и фон, различен от едноцветния (виж галерии). Тук искам да Благодаря на всички Вас, които продължавате да идвате при мен, въпреки промените, които съм въвела. Благодаря ви. Това означа много за мен .

Снимките ми от тук нататък, или по-точно казано – от доста време насам, а и за напред, ще бъдат в този стил – изчистени, минималистични, художествени, показващи само и единствено Вас самите, хванати емоции, уловени усмивки, моменти, които си личат от далече, снимки, които ще допълват Вашия дом и интериор, ще бъдат спомени за времето напред.

Стилният Гардероб с тоалети, които Ви предлагам, също ще бъдат прецизирани и съобразени с цялостната художествена и фото визия.

В кадрите ми ще добавям детайли, дрехи, аксесоари, но фонът няма да бъде променян, ще бъде едноцветен, в нюанс, който ще подхожда на детайлите, тоалета, аксесоарите. Дори коледните ми декори бяха в този стил и бях много щастлива от факта, че имах честта да уловя коледния дух във всеки от Вас. Радвам се че с времето натрупах достатъчно увереност и смелост да сътворявам и правя нещата, които харесвам по начина, по който искам и ми доставя удоволствие. Както много пъти съм казвала, искам снимките, които създавам, както във фото студио София така и във фото студио Пловдив, да се харесат първо на мен, а след това и на Вас. Така ще съм убедена, че създавам моя стил, моя почерк. Това ще ме направи щастлива и удовлетворена. Всеки има право да избира какво му харесва и как да се случи. Това съм избрала аз и съм доволна от себе си, че мога да Ви го предложа и да Ви направя щастливи.

Усмихвайте се и запазвайте спомена от този миг. Той е много кратък, но ценен.

Фотограф Мария Немска

Поздрави!