В търсене на принцеса…

November 14, 2016 ,
коледни фотосесии
Фотографии на Деца

Здравейте мили родители, много от вас знаят, че тоалетите са правени от мен и ги предоставям за вашите фото сесии, днес както си представях новата рокля която, ще сътворя ми дойде една прекрасна идея, да направя безплатна фото сесия за една млада госпожица която аз ще си избера и която, ще облече новата ми рокля.
Фото сесията, ще бъде живописна и ще се проведе на вън, а малката принцеса трябва да е с размери 140-152, което значи приблизително между 8-9год. Снимките, ще мога да използвам с рекламна цел, ще бъдат публикувани във фотографии за деца, а за вас ще остане приключението от изживяната фото сесия, един незабравим спомен запечатан във времето и разбира се много усмивки и настроение! Самата сесия ще се проведе в удобен за и двете страни момент и съобразена с метеорологичната прогноза за времето, ще бъде в рамките на гр. Пловдив.
За целта ми е необходимо снимка придружена с име, на малката принцеса и ваш телефон, може да ми ги пращате на лично съобщение тук на страницата или на marianemska@abv.bg, няма да има срок, когато намеря това което търся в лицето на вашето дете, ще се свържа с вас и ще осъществя фото сесията, ще може да видите снимките тук и на сайта ми www.marianemska.com.

С времето ще сменям градовете, роклите и възрастта на децата. Няма да спирам с търсенето на модели, защото всичко не свършва с една рокля. Ще има още!!! Благодаря за вниманието Ви!!!