Maria Nemska

Maria Nemska

Maria Nemska

МАЛКИ. ГОЛЕМИ МОМЕНТИ. УЛОВЕНА ЛЮБОВ.

Мария Немска Фотограф

МАЙЧИНСТВО | НОВОРОДЕНО БЕБЕ | СЕМЕЙСТВО | ПОРТРЕТ

Започва с пърхане, леко сладко ритване в растящия ви корем и преди да се усетите, вашето мъниче щастливо тръгва към детската градина. Има толкова много невероятни етапи през ранните години на вашето дете, че изглежда невъзможно да ги запомните всички. За съжаление времето минава и спомените избледняват. Ето защо за мен е толкова важно да запазя всичко, което мога. Една снимка улавя тези мимолетни моменти, за да можем да се наслаждаваме на всеки детайл години наред.

ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ 

Моят стил на фотография за бременни жени е семпъл, мек и женствен. Колко невероятно би било да споделите тези ценни спомени с децата си, когато пораснат? Моята професионална фотография за майчинство е предназначена да улови това вълнуващо и емоционално време и любовта, която Вие и вашият партньор споделяте към вашето новородено бебе.

Subscribe To Our newsletter

behind the scenes

Why Itour Is The Perfect Choice?

01.

Most Affordable Tour Agency

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

02.

Custom Tours By Demand

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

03.

Experience And Motivated Team

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

Great People. Amazing Tours. Beautiful Paris.

what our clients say about us

Кога да си запиша час за фотосесия за бременни

Кога да си запиша час за фотосесия за бременни

Въпрос касаещ всички бъдещи майки: В двете ми студия часовете се записват различно. Всичко зависи от местоположението на студиото, в което желаете да се проведат снимките. За заснемането на фотосесията в гр.Пловдив е необходимо да се уточни седмица, максимум две по-рано. Ако е външна фотосесията, ще е необходимо да преценим времето навън, според сезона в който сме. За заснемането на фотосесията Ви в гр.София е необходимо да е поне месец по-рано.  Датите и часовете са ограничени, фотосеийте в гр.София са само студиини. Съветът ми е да помислите по-рано, да направите своите снимки. Най-често снимките се заснемат в осми месец, но смятам че седмия също е подходящ (дори понякога за предпочитане). В този период се чувствате по-добре, по-жизнени, и самата фотосесия протича много по-леко и спокойно. Разбира се и винаги се съобразявам с периода в който сте! Поздрави М.Немска

Семейна фотосесия

Семейна фотосесия Насладете се на семейно фото изживяване и уловете същността на Вашето семейство в ефектен отпечатък. Семейната фотография е прекрасен начин да заснемем уникалните моменти на цялото Ви семейство. Това е добър повод да запомним изживяването в снимки, които целят да уловят автентичната семейна атмосфера, те могат да се превърнат в картините, които попадат на коледната картичка или да се окачват в рамки за всекидневната ви. В следващия ми блог ще Ви разкажа за част от важните момент и въпроси, които ще допринесат за добрия резултат на вашата фотосесия! Поздрави М. Немска

amazing things you didn't know about paris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod of the tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.