I'm
Maria Nemska

Professional Photographer

Пояснения
Ново правило:

Тъй като досега аз избирах обработените кадри, от всички останали необработени. За Ваше удобство, от днес на татък ще Ви предоставя възможността Вие сами да си избирате кадрите, който ще получите. Останалите правила относно обработването на снимките си остават в сила. Надявам се, с тази промяна, да мога да задоволя още повече вашите желания.

Снимките ми от тук нататък, или по-точно казано – от доста време насам, а и за напред, ще бъдат в този стил – изчистени, минималистични, художествени, показващи само и единствено Вас самите, хванати емоции, уловени усмивки, моменти, които си личат от далече, снимки, които ще допълват Вашия дом и интериор, ще бъдат спомени за времето напред.

Стилен
Гардероб с тоалети

Стилният Гардероб с тоалети, които Ви предлагам, също ще бъдат прецизирани и съобразени с цялостната художествена и фото визия.

В кадрите ми ще добавям детайли, дрехи, аксесоари, но фонът няма да бъде променян, ще бъде едноцветен, в нюанс, който ще подхожда на детайлите, тоалета, аксесоарите. Дори коледните ми декори бяха в този стил и бях много щастлива от факта, че имах честта да уловя коледния дух във всеки от Вас. Радвам се че с времето натрупах достатъчно увереност и смелост да сътворявам и правя нещата, които харесвам по начина, по който искам и ми доставя удоволствие. Както много пъти съм казвала, искам снимките, които създавам, както във фото студио София така и във фото студио Пловдив, да се харесат първо на мен, а след това и на Вас. Така ще съм убедена, че създавам моя стил, моя почерк. Това ще ме направи щастлива и удовлетворена. Всеки има право да избира какво му харесва и как да се случи. Това съм избрала аз и съм доволна от себе си, че мога да Ви го предложа и да Ви направя щастливи.

Усмихвайте се и запазвайте спомена от този миг. Той е много кратък, но ценен.

I'm Maria Nemska

Professional Photographer