Menu
Абитуриенски снимки

Абитуриенски
снимки

юни 4, 2021
Scroll Down

И ето че отново дойде време за подготовка на най-дългоочаквания ден – абитуриентският бал. Отново сме в еуфория за подготовка на рокля, грим, прическа, организиране на фотосесия за абитуриенти и накрая трудния избор на най-добрите абитуриенски снимки.
Тази година, фотосесиите ще бъдат по-вълнуващи, по-динамични, по-прекрасни от всякога. Идеите, които искам да споделя с Вас, са още по-примамливи, неочаквани и уникални. Със сигурност стилът ми ще Ви допадне и ще бъде едно съвършено допълнение към Вашият абитуриенски бал. Доверете се на мен – Мария Немска, Вашият личен професионален фотограф за абитуриенти! Тук може да разгледата галерия от Фотография на абитуриенти, заснети от мен.
Както вече знаете, най-подходящият ден за осъществуяването на абитуриентска фотосесия е денят на Вашия пробен грим и прическа, когато мечтите Ви започват да стават реалност, когато започва да се случва това, за което сте се подготвяли толкова дълго време. А за създаването на наистина приказни снимки трябва да разполагаме с достатъчно, за да се получи нещо изключително, нещо, което ще остане траен спомен.
Очаквам Ви щастливи, сияещи, преливащи от нетърпение и вълнение, и много красиви, за да създадем заедно едно вълшебство, да пресъздадем емоцията на този така прелестен миг, да направим една мечта реалност.
Не забравяйте, че Вашите абитуриенски снимки се случват само веднъж!

 

Фотосесия за абитуриентски бал
Фотосесия за абитуриентски бал
Posted in BlogTags: