Menu
Мнения на клиенти за мен…

Мнения на
клиенти за мен…

февруари 5, 2022
Scroll Down

Аз вярвам, че няма нищо случайно, съдбата ме срещна с теб Мария преди две години, срещна ни, за да може ти да се превърнеш във феята, която ще създаде и запечата най-съкровените, най-нежните, най-истинските моменти в живота на моето семейство! След всяка снимка, която ми пратиш ме оставяш без дъх, напълваш очите ми със сълзи от щастие. Успяваш не просто да запечаташ момента, а да уловиш емоцията, чувствата, мислите! Мария ти не създаваш просто снимка, ти създаваш ИЗКУСТВО!!! Радвам се, че те познавам! От все сърце ти пожелавам да си здрава, все така вдъхновяваща, креативна, запленяваща. Да не спираш да правиш, това което правиш, защото ти влагаш цялото си сърце, енергия и любов! Надявам се да имаме още много поводи за срещи! Благодаря ти Мария!

 С уважение Петя Горчева

Благодарим за прекрасната фотография и чудесното отношение на Мария Немска! Препоръчваме и отново ще се възползваме от услугите ти.

Ивето Иванова

Мария Немска е невероятен професионалист. В снимките,които прави влага чувство и емоции. Резултатите са винаги забележителни, качеството перфектно, а крайният резултат впечатляващ. Да присъстващ на нейна фотосесия е приключение, забавление и емоция.

Таня Арменкова

Най-добрата си, Мими! Ние сме абонирани за години напред!

Десислава Стоянова

Благодаря, Мими, за прекрасните снимки, за топлото отношение и подаръка. Ти си уникален професионалист и за нас е удоволствие да си част от хубавите ни моменти!

Вера Станков

Страхотен професионалист, самата сесия беше страхотно

преживяване, а резултата надмина очакванията ни. 😉

Десислава Ценова

УНИКАЛНА !!!

Десислава Николова

Posted in Blog