Цени и Условия – София

Цени и Условия – София

Цени и Условия – София

Фотосесии Студийни Условия и период на заснемане Дрехи и аксесоари Брой кадри Срок на получаване Цена допълнителен кадър цена
Новородени Снимките се заснемат в студиото Снимат се от 5-ият ден след раждането до началото на третия месец. При мен има голямо разнообразие от аксесоари за най-малките, костюмчета, шалове, декори и всичко необходимо 10 обработени кадъра! До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 250лв. 20лв.
Бебешка Снимките се заснемат в студиото Снимат се от 3-ият месец до навършването на една годинка. Детските дрехи се определят от Вас, затова Вие сами трябва да изберете облеклото им. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 120лв. 10лв.
Детска Снимките се заснемат в студиото Децата се снимат на възраст от навършена една годинка до 7години Детските дрехи се определят от Вас, затова Вие сами трябва да изберете облеклото им. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 120лв. 10лв.
Бременни Снимките се заснемат в студиото Снима са през осмия – началото на деветия месец от бременността. В студиото ми може да намерите голям избор от тоалети и аксесоари за заснемането на Вашата фотосесия. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 200лв. 20лв.
Снимките се заснемат в студиото Снима са през осмия – началото на деветия месец от бременността. В студиото ми може да намерите голям избор от тоалети и аксесоари за заснемането на Вашата фотосесия. Минималното количество кадри е 20бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 380лв. 15лв.
Портретни Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час удобен за и двете страни. Тоалетите са предварително избрани и суобразени с обстановката. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 120лв. 10лв.
Арт Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час, удобен и за двете страни. Тоалетите са предварително избрани и съобразени с обстановката. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 120лв. 10лв.
Абитуриенти Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час, удобен и за двете страни. Няма Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 120лв. 10лв.
Фотосесия за конкретен повод Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час, удобен и за двете страни. Няма Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 180лв. 10лв.
Smash Cake Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час, удобен и за двете страни. Тоалетите са предварително избрани и съобразени с декорите и тортата. Минималното количество кадри е 10бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 150лв. 10лв.
Снимките се заснемат в студиото Снимките се заснемат в ден и час, удобен и за двете страни. Тоалетите са предварително избрани и съобразени с декорите и тортата. Минималното количество кадри е 20бр. До 30 работни дни след фото сесията (без почивни дни и официални празници). 250лв. 10лв.