Комбинирани фото сесии – защо?

June 19, 2017 ,

Напоследък доста често ми се случва да правя фото сесии на бременни и след това на малките им съкровища (Фотография на новородени). Фото сесиите протичат различно – някои са по-кратки, а други ни отнемат повече време, това се отнася и за двата вида фото сесии, съответно и броят на кадрите е различен и идва момент, в който ще избера Вашите кадри. Избирам най-добрите от тях и Ви ги изпращам, но при мен остават кадри, които са достатъчно добри, за да ги имате. Както знаете, при мен снимки не се разглеждат и няма опция да си избирате, затова аз комбинирах тези две фото сесии, които са взаимосвързани и всеки, който реши да се възползва от този вариант, ще получи всички сполучливи обработени кадри /не избирам повтарящи се/, както от едната фото сесия, така и от другата.
Без значение е къде ще се проведе фото сесията – дали в студио или на открито, или и на двете места. Разбира се отново всичко необходимо – тоалети, аксесоари за бременната, дрехи за най-малките и аксесоари за тях, са  осигурени от мен.
Фото сесията за бъдещата майка се осъществява в осмия или началото на деветия месец, а фото сесията на новороденото е до 15-ия ден.
Цената, която включва всичко това, е  460лв.

—————————————————————-

Ще ставам кака

Чук, чук, яйчице имаш ли си сърчице?

Пеперуда

Фотосесии на новородени Коледни бебета

ФОТОСЕСИЯ НА БРЕМЕННИ – сем.НИКОЛОВИ

ФОТОГРАФ МАРИЯ НЕМСКА

 

Leave a comment