Menu
за мен

Мария Немска
Фотограф

Фотостудиа в Пловдив и София
надолу
СТУДИЙНА ФОТОГРАФИЯ 100%
ФОТОГРАФИЯ СРЕД ПРИРОДАТА 90%
PHOTOSHOP 99%
СТАЙЛИНГ & ГАРДЕРОБ 99%
МАЛКИ. ГОЛЕМИ МОМЕНТИ. УЛОВЕНА ЛЮБОВ.

ФОТОГРАФ МАРИЯ НЕМСКА

Занимавам се със студийна и живописна фотография, включваща снимане на деца (без ограничение във възрастта), бременни жени, сватбени, модни и абитуриентски фото сесии.

От доста време се каня да ви съобщя за промените, които съм направила в снимките ми. Както Вие сами виждате, не съм публикувала снимки с декори, снимки които са с предмети и фон, различен от едноцветния (виж галерии). Тук искам да Благодаря на всички Вас, които продължавате да идвате при мен, въпреки промените, които съм въвела. Благодаря ви. Това означа много за мен .

01
Пояснения

Ново правило:

Тъй като досега аз избирах обработените кадри, от всички останали необработени. За Ваше удобство, от днес на татък ще Ви предоставя възможността Вие сами да си избирате кадрите, който ще получите. Останалите правила относно обработването на снимките си остават в сила. Надявам се, с тази промяна, да мога да задоволя още повече вашите желания.

Снимките ми от тук нататък, или по-точно казано – от доста време насам, а и за напред, ще бъдат в този стил – изчистени, минималистични, художествени, показващи само и единствено Вас самите, хванати емоции, уловени усмивки, моменти, които си личат от далече, снимки, които ще допълват Вашия дом и интериор, ще бъдат спомени за времето напред.

02
Стилен

Гардероб с тоалети

Стилният Гардероб с тоалети, които Ви предлагам, също ще бъдат прецизирани и съобразени с цялостната художествена и фото визия.

В кадрите ми ще добавям детайли, дрехи, аксесоари, но фонът няма да бъде променян, ще бъде едноцветен, в нюанс, който ще подхожда на детайлите, тоалета, аксесоарите. Дори коледните ми декори бяха в този стил и бях много щастлива от факта, че имах честта да уловя коледния дух във всеки от Вас. Радвам се че с времето натрупах достатъчно увереност и смелост да сътворявам и правя нещата, които харесвам по начина, по който искам и ми доставя удоволствие. Както много пъти съм казвала, искам снимките, които създавам, както във фото студио София така и във фото студио Пловдив, да се харесат първо на мен, а след това и на Вас. Така ще съм убедена, че създавам моя стил, моя почерк. Това ще ме направи щастлива и удовлетворена. Всеки има право да избира какво му харесва и как да се случи. Това съм избрала аз и съм доволна от себе си, че мога да Ви го предложа и да Ви направя щастливи.

Усмихвайте се и запазвайте спомена от този миг. Той е много кратък, но ценен.

Често задавани въпроси

Като се свържете с мен на телефон 0878464445, чрез формата за контакт на сайта или през фейсбук страницата ми.

Може да погледнете таблицата с цени и условия. Получавате само броя на снимките, които сте заявили (без останалите снимки). В студиото няма опция за разглеждане на снимки.

До 30 работни дни  (без почивни дни и официални празници).

Получават по имейл в jpg формат. Ще бъдат прикачени към DOX и линковете ще са активни две седмици, след което автоматично се изтриват. Снимките се пазят при мен 30 дни от датата на заснемане, след което се изтриват.

Снимат се от 5-ият ден след раждането на бебето, до началото на третият месец. Прочетете повече за условията за бебешки фотосесии…

Предлагам индивидуални фото сесии на абитуриенти, както и Заснемане за самият бал + индивидуална фото сесия.<br /> Фото сесията може да бъде студийна или външна, в зависимост от времето навън. Цени и условия – тук

Може да закупите ваучер директно от студиото или да си поръчате доставка по куриер като доставката е за Ваша сметка.<br /> Ваучерите са за минимум 10 снимки. За повече – Вие ще прецените колко снимки искате да подарите.

Снима се през седмия – осмия месец от бременността. Фотосесията може да бъде студийна или външна в зависимост от сезона и времето навън.

Детските дрехи се определят от вас, затова вие сами трябва да изберете облеклото им.

Ако желаете това, можем да обсъдим цената и идеята.

!!! Запазвам правото си да променя условията и ценоразписа си по всяко време.

контакти

Свържете се с мен

    * Не споделяме информацията с трети страни.